Om Tuxer

Tuxer 

Ideen om Tuxer Retro Clothing udsprang af en stor og dybfølt kærlighed for kjoler inspireret af fortiden. I efteråret 2017 åbnede butikken på Knabrostræde i Indre by, København.

Tuxer byder på et stort udvalg af smukke kjoler, feminine skjortebluser, lækre cardigans, flagrende nederdele og klassiske frakker, alle inspireret af tiden 1930-1960erne. Hos tuxer sætter vi stil, kvalitet, pasform og et feminint udtryk i fokus, så vi på smukkeste vis kan hylde den kvindelige figur. 

Vi byder i Tuxer på et fint udvalg af lækre kvalitetssko, -støvler og -tasker fra danske Lola Ramona og spanske La Veintinueve.

Hos Tuxer finder du også mange smukke og anderledes accesories i form af klassiske smykker, tørklæder, fantastiske hårblomster fra Lady Luck´s Boutique og små one-of-a-kind-items. Vi gør en stor indsats for at finde netop de accessories, der kan forvandle et look til dit eget. 

Spred budskabet

Hvis du har haft en oplevelse med Tuxer, som du gerne vil dele med andre, må du meget gerne skrive en anmeldelse på:

Og du får masser af likes og thumbs up herfra, hvis du har lyst til at dele et billede af dig og dine indkøb på Instagram. Husk at tagge billedet med #tuxerretro så vi kan finde dig.